Τον Σεπτέμβριο, τα Μέλη του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή ανακαλύπτουν κατά προτεραιότητα τις νέες θεματικές Ξεναγήσεις στη Συλλογή.

MEMBERS (17 & 24 Σεπτεμβρίου), YOUNG (18 & 25 Σεπτεμβρίου), COUPLES (26 & 27 Σεπτεμβρίου)
Γλυπτική, η Γυναίκα στη Συλλογή, Πόλεμος και Τέχνη

Γιατί η Μικρή Χορεύτρια του Edgar Degas δέχτηκε τον χαρακτηρισμό «τερατούργημα» όταν παρουσιάστηκε, για πρώτη φορά, το 1881; Ποια είναι η αμφισημία που χαρακτηρίζει τις γυναικείες μορφές του Pablo Picasso και τις καθιστά ενδιαφέρουσες και ζωντανές έως σήμερα; Πώς μεταμορφώνεται η γλυπτική του Alberto Giacometti κατά τη διάρκεια του πολέμου; Γνωρίστε πρώτοι τις διαφορετικές πτυχές της Συλλογής του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή μέσα από μία σειρά νέων ξεναγήσεων και διαδρομών: Γλυπτική, η Γυναίκα στη Συλλογή, Πόλεμος και Τέχνη.

FAMILY & KIDS (19 & 20 Σεπτεμβρίου)
Οικογενειακοί οδηγοί δραστηριοτήτων

Δύο νέοι έντυποι οδηγοί γεμάτοι δραστηριότητες για όλη την οικογένεια έρχονται να εμπλουτίσουν την επίσκεψη μικρών και μεγάλων στο Μουσείο! Τα Μέλη με συνδρομές Family & Kids ανακαλύπτουν με διασκεδαστικό τρόπο τα έργα της Συλλογής, μέσα από νέες διαδρομές με αινίγματα και γρίφους. Παραλάβετε τον οδηγό που αντιστοιχεί στην ηλικία του παιδιού σας από την Υποδοχή, περιηγηθείτε ελεύθερα με την οικογένειά σας και αξιοποιήστε δημιουργικά την επίσκεψή σας στο Μουσείο.

SENIORS (26 Σεπτεμβρίου)
Ιστορίες Τέχνης

Τι σχέση μπορεί να έχει ένας λωτός με την Πάρο; Ποιους ανεμόμυλους κυνηγάει ο Δον Κιχώτης στη Βενετία; Στη νέα δράση στον δεύτερο όροφο του Μουσείου (Ματιές στον 20ο Αιώνα), τα Μέλη χαράσσουν την ξενάγησή τους μέσα από ένα μοναδικό παιχνίδι επιλογών. H δράση πραγματοποιείται διαδικτυακά.
Από την seveneleven ομάδα θεάτρου.

Ανακαλύψτε τα προνόμια του Προγράμματος Μελών και επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει, πατώντας εδώ.