Με οδηγό τον ουρανό και τη θάλασσα και με πυξίδα φτερά από σπάνια πουλιά, το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή καλεί τους γονείς με παιδιά από 20 μηνών έως 3 ετών να ανακαλύψουν τον μαγικό μπλε κόσμο του Yves Klein, συγκεκριμένες Παρασκευές του μήνα όσο διαρκεί η περιοδική έκθεση «Nouveau réalisme».


Στο εργαστήριο Οι Ιστορίες του Μπλε, οι γονείς και τα παιδιά συναντούν το αγαπημένο χρώμα του Klein, παίζουν, κινούνται και εξερευνούν διαφορετικές υφές και υλικά που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις. Οι ποικίλοι σταθμοί του εργαστηρίου προτείνουν μια σειρά από ερεθίσματα για να αφήσουμε τα αποτυπώματά μας, να νιώσουμε τη δύναμη του παιχνιδιού και της επικοινωνίας αλλά και να γνωρίσουμε τη δύναμη του μπλε, του καλύτερου χρώματος στον κόσμο που ενεργοποιεί φανταστικούς κόσμους και ιστορίες.

Το παιχνίδι και η εξερεύνηση μέσα από το εργαστήριο έχει σκοπό να ενδυναμώσει τον δεσμό γονιού-παιδιού, τη δημιουργία, την έκφραση και τον πειραματισμό.


Ιστορίες του Μπλε

Δημιουργικό εργαστήριο για γονείς και παιδιά από 20 μηνών έως 3 ετών

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Βίκη Χρηστάκη


Για παιδιά από 20 μηνών έως 3 ετών, με τη συνοδεία ενός ενήλικα

Κάθε Παρασκευή, έως 07/04 | 18.00-18.50

Έως 7 παιδιά με τους γονείς τους

Χώρος διεξαγωγής: Παιδικό Εργαστήριο


Κόστος συμμετοχής (συνοδός & παιδί): 15€
Κόστος συμμετοχής για Young και Family Members (συνοδός & παιδί): 12€


* Σας προτείνουμε να φορέσετε ρούχα που δεν θα σας πειράξει να λερωθούν.

** Οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στο εργαστήριο προτείνεται να βρίσκονται στον χώρο του μουσείου 10’ πριν την έναρξη.


Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε μέσω newsletter για όλες τις εκπαιδευτικές δράσεις του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο education@goulandris.gr


ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Αθήνα
Οδός Ερατοσθένους 13, Αθήνα 116 35, T. 210 72 52 895, F. 210 72 35 467, E. visit@goulandris.gr

Παιδικό Εργαστήριο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
20/01/2023 - 07/04/2023 | Κάθε Παρασκευή, 18.00-18.50

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ