Η διάσημη συλλογή έργων τέχνης ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών και η αρμονική συνδιαλλαγή του νεοκλασικού και μοντέρνου κτηρίου που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη, καθιστούν το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή ιδανικό χώρο για τη διοργάνωση μοναδικών και ιδιαίτερων εκδηλώσεων.

Οι χώροι του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή μπορούν να φιλοξενήσουν μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις, από ανεπίσημες συνεστιάσεις έως και επίσημα δείπνα, cocktail party, συνέδρια, ημερίδες, εταιρικές παρουσιάσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, workshops, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, team building events, παιδικά party και κινηματογραφικές προβολές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα των χώρων και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων.

E-mail:
rentals@goulandris.gr

Τηλέφωνο:
210 01 02 112

Παραγωγή εκδηλώσεων

Η ομάδα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, αναλαμβάνει τη συνολική παραγωγή της εκδήλωσής σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορούμε να συντονίσουμε την αποστολή των προσκλήσεων, την εταιρική παρουσίαση, τις ανάγκες οπτικοακουστικού εξοπλισμού της εκδήλωσης, τη διακόσμηση, το catering, την εύρεση μουσικού σχήματος ή DJ, ακόμα και την εύρεση ομιλητή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες παραγωγής της εκδήλωσής σας ή για παροχή τεχνικού ή άλλου προσωπικού.

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή μπορεί να φιλοξενήσει κοινωνικές εκδηλώσεις στον χώρο περιοδικών εκθέσεων, στο cafe-εστιατόριο, στην ταράτσα του νεοκλασικού ακόμα και στις αίθουσες της μόνιμης συλλογής υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Catering

Για την παροχή υπηρεσιών catering στους χώρους του, το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή συνεργάζεται αποκλειστικά με την εξειδικευμένη ομάδα του «Δειπνοσοφιστήριον Catering». Όλα τα μενού είναι διαμορφωμένα ειδικά για το Μουσείο και εστιάζουν στα φρέσκα και αγνά υλικά, τοπικής προέλευσης, τα οποία αλλάζουν τακτικά για να αντανακλούν την εποχικότητα. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις από signature cocktails, finger food και καναπεδάκια έως και επίσημα καθιστά δείπνα, πλαισιώνοντας το φαγητό με υψηλής αισθητικής διακόσμηση ειδικά διαμορφωμένη στις ανάγκες και το θέμα των εκδηλώσεων.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Για ενοικιάσεις χώρων επικοινωνήστε μαζί μας.

Email:
rentals@goulandris.gr

Τηλέφωνο:
210 01 02 112