Η διάσημη συλλογή έργων τέχνης ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών και η αρμονική συνδιαλλαγή του νεοκλασικού και μοντέρνου κτηρίου που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη, καθιστούν το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή ιδανικό χώρο για τη διοργάνωση μοναδικών και ιδιαίτερων εκδηλώσεων.

Οι χώροι του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή μπορούν να φιλοξενήσουν μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις, από ανεπίσημες συνεστιάσεις έως και επίσημα δείπνα, cocktail party, συνέδρια, ημερίδες, εταιρικές παρουσιάσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, workshops, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, team building events, παιδικά party και κινηματογραφικές προβολές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα των χώρων και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων.

E-mail:
rentals@goulandris.gr

Τηλέφωνο:
210 01 02 112

Περιηγηθείτε εικονικά στους χώρους του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή που είναι διαθέσιμοι για τη διοργάνωση μοναδικών και ιδιαίτερων εκδηλώσεων. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία που σας παρέχει η εφαρμογή για να επιλέξετε τον χώρο που ταιριάζει καλύτερα στην εκδήλωσή σας.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να επισκεφθείτε το υπερσύγχρονο Αμφιθέατρο χωρητικότητας 187 θέσεων και το φουαγιέ του στο επίπεδο -3, την Βιβλιοθήκη Τέχνης και το Παιδικό Εργαστήριο στο επίπεδο -2, το Καφέ-Εστιατόριο στον ημιώροφο με το δροσερό αίθριο, την εντυπωσιακή Αίθουσα Νεότερης και Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης στον τρίτο όροφο καθώς και την Ταράτσα του τρίτου ορόφου, με τη μοναδική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

Για την καλύτερη οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσής σας, εντοπίστε πού βρίσκονται οι έξοδοι διαφυγής στον κάθε όροφο του Ιδρύματος, οι ανελκυστήρες και το κλιμακοστάσιο.

Η εφαρμογή σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να μετρήσετε τις διαστάσεις του κάθε χώρου για να φτιάξετε μακέτες της εκδήλωσής σας ενώ, σε συνδυασμό με φωτογραφίες από προηγούμενες εκδηλώσεις, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για παρουσιάσεις στους πελάτες σας.

Παραγωγή εκδηλώσεων

Η ομάδα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, αναλαμβάνει τη συνολική παραγωγή της εκδήλωσής σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορούμε να συντονίσουμε την αποστολή των προσκλήσεων, την εταιρική παρουσίαση, τις ανάγκες οπτικοακουστικού εξοπλισμού της εκδήλωσης, τη διακόσμηση, το catering, την εύρεση μουσικού σχήματος ή DJ, ακόμα και την εύρεση ομιλητή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες παραγωγής της εκδήλωσής σας ή για παροχή τεχνικού ή άλλου προσωπικού.

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή μπορεί να φιλοξενήσει κοινωνικές εκδηλώσεις στον χώρο περιοδικών εκθέσεων, στο cafe-εστιατόριο, στην ταράτσα του νεοκλασικού ακόμα και στις αίθουσες της μόνιμης συλλογής υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Catering

Για την παροχή υπηρεσιών catering στους χώρους του, το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή συνεργάζεται αποκλειστικά με την εξειδικευμένη ομάδα του «Δειπνοσοφιστήριον Catering». Όλα τα μενού είναι διαμορφωμένα ειδικά για το Μουσείο και εστιάζουν στα φρέσκα και αγνά υλικά, τοπικής προέλευσης, τα οποία αλλάζουν τακτικά για να αντανακλούν την εποχικότητα. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις από signature cocktails, finger food και καναπεδάκια έως και επίσημα καθιστά δείπνα, πλαισιώνοντας το φαγητό με υψηλής αισθητικής διακόσμηση ειδικά διαμορφωμένη στις ανάγκες και το θέμα των εκδηλώσεων.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Για ενοικιάσεις χώρων επικοινωνήστε μαζί μας.

Email:
rentals@goulandris.gr

Τηλέφωνο:
210 01 02 112