Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, δυο μόλις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή και το Ωδείο Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια πολύ ιδιαίτερη εορταστική συναυλία με την Παιδική Χορωδία των Μικρών Μουσικών του Ωδείου!

Στον χώρο της υποδοχής του Ιδρύματος, μπροστά από το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Χορωδία των Μικρών Μουσικών από τις 18.00 και για μισή ώρα περίπου θα βάζει τους επισκέπτες του Μουσείου στο πνεύμα των εορτών ερμηνεύοντας κάλαντα και άλλα αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η Χορωδία των Μικρών Μουσικών αποτελείται από μέλη του προγράμματος του Ωδείου Αθηνών "Οι Μικροί Μουσικοί" που έχει στόχο να προσφέρει υποτροφίες για μουσικές σπουδές σε ταλαντούχα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Κάθε χρόνο, οι “Μικροί Μουσικοί” παρουσιάζονται σε δημόσια συναυλία για να επιδείξουν την πρόοδο και τις ικανότητές τους, αλλά κυρίως για να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν άλλα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στη μουσική. Η Χορωδία, σε διδασκαλία και διεύθυνση της Χριστίνας Μιχαλάκη, είναι ένα καταξιωμένο σύνολο και πραγματοποιεί πολλές εμφανίσεις κάθε χρόνο.


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου | 18.00

Υποδοχή Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Είσοδος ελεύθερη


ΕΙΣΟΔΟΣ
Δωρεάν
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Αθήνα
Οδός Ερατοσθένους 13, Αθήνα 116 35, T. 210 72 52 895, F. 210 72 35 467, E. visit@goulandris.gr

Υποδοχή

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου | 18.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ