Εξωτικά γκρέιπφρουτ, ζουμερά πορτοκάλια, μυρωδάτα λεμόνια και φρούτα που δεν έχει συναντήσει άνθρωπος ποτέ, απέδρασαν νωρίς το πρωί από τη λαϊκή αγορά της οδού Ξενοκράτους και βρήκαν καταφύγιο στα έργα τέχνης της Συλλογής του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή!


Το Μουσείο του Ιδρύματος στην Αθήνα καλεί τα παιδιά ηλικίας 7 έως 9 ετών να αναζητήσουν τα φρούτα που χάθηκαν και να εμπνευστούν από τη Συλλογή για να δημιουργήσουν το δικό τους αγαπημένο φρούτο με την τεχνική του needle felting.

Στο εργαστήριο «Η Απόδραση των Φρούτων», τα παιδιά θα παίξουν με ήχους, μυρωδιές και υφές, θα λύσουν αινίγματα και γρίφους και θα ανακαλύψουν τη μαγεία του needle felting χρησιμοποιώντας πολύχρωμο μαλλί και βελόνες για να φτιάξουν καλοκαιρινά φρούτα!

Για παιδιά ηλικίας 5-7 ετών ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Σχεδιασμός: Ιουλία Μαρούση
Υλοποίηση: Ιουλία Μαρούση, Ιωάννα Κουτσούκη, Βίκη Χρηστάκη


Τμήμα για παιδιά 7-9 ετών

Από 7 Μαΐου έως 18 Ιουνίου
Κάθε Σάββατο |
12:30-14:00

Έως 10 συμμετοχές
Διάρκεια:
90’

Χώρος διεξαγωγής: Παιδικό Εργαστήριο

Κόστος συμμετοχής: 12€
Κόστος για Kid και Family Members: 9,60€


Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι και τις 31 Μαΐου η χρήση μη ιατρικής μάσκας παραμένει υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Μουσείου.

* Το κόστος συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ατομικό και περιλαμβάνει αποκλειστικά τη συμμετοχή ενός παιδιού.

** Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο εργαστήριο προτείνεται να βρίσκονται στον χώρο του μουσείου 15’ πριν την έναρξη.

*** Οι γονείς δεν συνοδεύουν τα παιδιά τους κατά τη διεξαγωγή του εργαστηρίου. Εφόσον το επιθυμούν, οι γονείς παραμένουν στον χώρο του μουσείου έως τη λήξη του εργαστηρίου, απολαμβάνοντας ένα ρόφημα ή γεύμα στο Εστιατόριο-Café ή μία περιήγηση στους εκθεσιακούς χώρους. Το κόστος συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει εισιτήριο εισόδου στους εκθεσιακούς χώρους ή την κατανάλωση φαγητού/ποτού στο Εστιατόριο-Café.


ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Αθήνα
Οδός Ερατοσθένους 13, Αθήνα 116 35, T. 210 72 52 895, F. 210 72 35 467, E. visit@goulandris.gr

Παιδικό Εργαστήριο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
07/05/2022 - 18/06/2022 | Κάθε Σάββατο, 12.30-14.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ