Τι κρύβεται πίσω από τα πορτραίτα του Γιώργου Ρόρρη;
Τι αισθήματα μας προκαλεί ένα ταξίδι στις πολλαπλές στρώσεις των χρωμάτων του;
Ποιες είναι οι πρώτες λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό αντικρίζοντας τα έργα του;

Τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και όχι μόνο, έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν παιδιά ηλικίας 6-9 ετών, μέσα από τις παιδικές διαδραστικές ξεναγήσεις που διοργανώνει το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή στο πλαίσιο της αναδρομικής έκθεσης του Γιώργου Ρόρρη, Η ευγένεια του απέριττου, που παρουσιάζεται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Άνδρο.

Μετά την περιήγησή τους στα πορτραίτα του ζωγράφου, τα παιδιά καλούνται να εμπνευστούν από τα έργα του και να αναζητήσουν το δικό τους είδωλο μέσα από έναν καθρέφτη, σε συνάρτηση με τον χώρο που αντανακλάται γύρω τους. Πού θα οδηγηθούν μέσα από αυτή τη συνάντηση με τον εαυτό τους; Τι θα ανακαλύψουν και ποιος μαγικός κόσμος θα ξεδιπλωθεί μπροστά τους;


Σχεδιασμός: Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή / Κατερίνα Γεωργοπούλου

Υλοποίηση: Ιφιγένεια ΧαλάΚόστος συμμετοχής: 8€

Αριθμός συμμετοχών: Έως 8 παιδιά


Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή
Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Άνδρος

Ημερομηνίες και ώρες για παιδιά 6-9 ετών:
Τετάρτη, 18.00-19.15
Παρασκευή, 18.00-19.15
Σάββατο, 18.00-19.15


*Για παιδιά 10-13 ετών κάντε click εδώ


Μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19

Σας ενημερώνουμε ότι το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή λαμβάνει μία σειρά από απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των επισκεπτών του και τη διασφάλιση της ευχάριστης εμπειρίας τους.

Η χρήση της μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την επίσκεψή σας σε όλους τους χώρους του Μουσείου και καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής διαδραστικής ξενάγησης.

Όλα τα παιδιά καλούνται να τηρούν αποστάσεις τουλάχιστον 1,5 μέτρου εντός των χώρων του Μουσείου. Τα συμβουλεύουμε να πλένουν τα χέρια τους πριν μπουν στην αίθουσα και να κάνουν χρήση του αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος που είναι διαθέσιμο εντός του Μουσείου.

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι σε όλο το Μουσείο λειτουργεί κλιματισμός ανοικτού κυκλώματος και ότι το κτίριο καθαρίζεται και απολυμαίνεται τακτικά.

Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για την τήρηση ασφαλών αποστάσεων εντός των χώρων του Μουσείου, την αποφυγή του συνωστισμού και τη διασφάλιση της ομαλής ροής των επισκεπτών.

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Άνδρος
Οδός Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Χώρα Άνδρου 845 00, Τ. 22820 22444, F. 22820 22490, E. andros@goulandris.gr
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
28/07/2021 - 28/08/2021 | Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, 18.00-19.15

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ