Ιδιωτικές ξεναγήσεις εντός και εκτός ωραρίου κατόπιν συνεννόησης

Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στο 210 72 52 895 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tours@goulandris.gr


Η Συλλογή του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή είναι μια από τις σημαντικότερες ιδιωτικές συλλογές που δημιουργήθηκαν κατά το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα.

Με έμφαση στη νεότερη και σύγχρονη τέχνη Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, στη Συλλογή περιλαμβάνονται σπάνια έργα τέχνης από καλλιτέχνες που σημάδεψαν τον 19ο και 20ο αιώνα όπως Cézanne, van Gogh, Gauguin, Monet, Degas, Rodin, Toulouse-Lautrec, Bonnard, Picasso, Braque, Léger, Miró, Klee, Giacometti, Bacon, Pollock, Lichtenstein, Chagall, Botero, καθώς και έργα σημαντικών νεότερων και σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως Παρθένης, Μπουζιάνης, Βασιλείου, Χατζηκυριάκος-Γκίκας, Τσαρούχης, Μόραλης, Τέτσης, Στάμος, Takis, Chryssa κ.ά.

Αριθμός συμμετεχόντων: Προσαρμόζεται κατά περίπτωση

Διάρκεια: 90’

Οι ξεναγήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός και εκτός των ωρών λειτουργίας του Μουσείου, καθώς και για οποιονδήποτε αριθμό ατόμων, με προσαρμοσμένο οικονομικό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσετε την επίσκεψη που σας ταιριάζει.

Κρατήσεις: τηλεφωνικά στο 210 72 52 895 ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση tours@goulandris.gr


* Οι συμμετέχοντες στις ιδιωτικές ξεναγήσεις παρακαλούνται να προσέρχονται στο μουσείο 15' πριν την συμφωνημένη ώρα έναρξης της ξενάγησης.

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Αθήνα
Οδός Ερατοσθένους 13, Αθήνα 116 35, T. 210 72 52 895, F. 210 72 35 467, E. visit@goulandris.gr
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
Kατόπιν συνεννόησης