Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του σουρεαλισμού, που αφήνει τη φαντασία μας να καλπάσει ελεύθερη, ξεκινά μέσα από τη γνωριμία μας με την μαγική ακρίδα του Joan Miró!

Μπορείτε να φανταστείτε έναν βυθό μέσα σε μια πόλη ή μια πόλη μέσα σε έναν βυθό; Πώς θα ήταν ο πλανήτης μας αν η τάξη και η αρμονία έδιναν τη σκυτάλη στη φαντασία; Κλείνοντας τα μάτια, μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας, μοναδικό πλανήτη, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τη φαντασία σας;

Τα παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών αφού πρώτα γνωρίσουν το έργο του Joan Miró επιχειρούν να φτιάξουν τον δικό τους πλανήτη από χαρτόνι και άλλα υλικά με την τεχνική του κολλάζ, μαζί με τους συνοδούς τους. Στόχος του εργαστηρίου είναι να ενεργοποιήσει τη φαντασία των παιδιών και να τα βοηθήσει να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε κατασκευές.

*Σας προτείνουμε τα παιδιά να φορούν πρόχειρα ρούχα που δεν σας πειράζει να λερωθούν. Εναλλακτικά, μπορείτε να φέρετε μαζί σας ένα παλιό πουκάμισο το οποίο θα φορέσουν πάνω από τα ρούχα τους την ώρα της κατασκευής.


O κόσμος ενός σουρεαλιστή!

Εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 3-4 έτων και έναν συνοδό

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Ιουλία Μαρούση

Κάθε Κυριακή, από 01/10 έως 03/12 | 10.30-11.30

Χώρος διεξαγωγής: Παιδικό Εργαστήριο

Αριθμός συμμετοχών: Έως 10 συμμετοχές

Κόστος συμμετοχής (παιδί & ένας γονέας/συνοδός): 15€
Κόστος συμμετοχής για Young και Family Members: 12€


* Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο εργαστήριο προτείνεται να βρίσκονται στον χώρο του Μουσείου 10’ πριν την έναρξη.


Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε μέσω newsletter για όλες τις εκπαιδευτικές δράσεις του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο education@goulandris.gr


ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Αθήνα
Οδός Ερατοσθένους 13, Αθήνα 116 35, T. 210 72 52 895, F. 210 72 35 467, E. visit@goulandris.gr

Παιδικό Εργαστήριο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
Κάθε Κυριακή, από 01/10 έως 03/12 | 10.30-11.30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ