ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ":

Για να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού "Ένας χρόνος στο Μουσείο", πατήστε εδώ.

Το εισιτήριο εισόδου των επισκεπτών που βρέθηκαν στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή την Κυριακή 4 Οκτωβρίου συνιστά και δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό «Ένας χρόνος στο Μουσείο». Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό είχαν όσοι προέβησαν σε ηλεκτρονική προκράτηση εισιτηρίου (ελεύθερη είσοδος) προκειμένου να επισκεφτούν το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή στις 4/10/2020, με αφορμή τον εορτασμό του πρώτου έτους λειτουργίας του Μουσείου. Κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο που εκδόθηκε μέσω της ηλεκτρονικής προκράτησης αντιστοιχεί αποκλειστικά σε ένα (1) δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό και κάθε Συμμετέχων μπορεί να διεκδικήσει μόνο ένα (1) δώρο.

Για τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό, πατήστε εδώ.

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρο τους από την υποδοχή του μουσείου τις ημέρες 6/10/2020, 7/10/2020, 8/10/2020 και 9/10/2020, 10:00-17:00, με την προϋπόθεση της προσκόμισης του αντιγράφου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τους που αναφέρει τον αριθμό (barcode) που κληρώθηκε και του δελτίου ταυτότητάς του ή άλλου δημόσιου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτοπροσωπία του. Τα δώρα δεν θα αποστέλλονται ταχυδρομικά.

Αποτελέσματα διαγωνισμού αποκλειστικά για τα Μέλη του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή:

Για να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Μελών "Ένας χρόνος στο Μουσείο", πατήστε εδώ.

Τα Μέλη του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή έχουν την ευκαιρία να διεκδήσουν ένα ταξίδι στην Άνδρο για 2 άτομα καθώς και πλήθος άλλων δώρων, μέσα από έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, αποκλειστικά για B&E Members.

Κάθε αριθμός (barcode) που αναγράφεται στην κάρτα Μέλους που χορηγείται στα Μέλη αντιστοιχεί αποκλειστικά σε ένα (1) δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό και κάθε συμμετέχων μπορεί να διεκδικήσει μόνο ένα (1) δώρο. Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρο τους από την υποδοχή του μουσείου τις ημέρες 6/10/2020, 7/10/2020, 8/10/2020 και 9/10/2020, 10:00-17:00, με την προϋπόθεση της προσκόμισης της κάρτας Μέλους που αναγράφει τον αριθμό (barcode) που κληρώθηκε και του δελτίου ταυτότητάς του ή άλλου δημόσιου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτοπροσωπία του. Τα δώρα δεν θα αποστέλλονται ταχυδρομικά.

Για τους όρους συμμετοχής και την πλήρη λίστα δώρων του διαγωνισμού «Ένας χρόνος στο Μουσείο - Διαγωνισμός Μελών», πατήστε εδώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τα διαθέσιμα εισιτήρια εισόδου για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου εξαντλήθηκαν

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, την άμεση ανταπόκριση και τη διάθεσή σας να βρίσκεστε κοντά μας την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, καθώς το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα συμπληρώνει το πρώτο έτος της λειτουργίας του. Ήταν μεγάλη και η δική μας έκπληξη, όταν τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 60 λεπτά από την έναρξη της ηλεκτρονικής προκράτησης. Στο πλαίσιο της παρούσας συνθήκης, της δέσμευσής μας ως προς την προστασία της δημόσιας υγείας και την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων, δεν θα προχωρήσουμε στην έκδοση επιπλέον εισιτηρίων για εκείνη την ημέρα, προκειμένου να διαφυλάξουμε την ομαλή ροή των επισκεπτών και την ασφάλεια του κοινού μας.

Επιφυλασσόμαστε μελλοντικά, στο πλαίσιο μιας νέας εποχής, να καταφέρουμε να σας έχουμε όλους και όλες κοντά μας για να γιορτάσουμε με λιγότερους περιορισμούς στο Μουσείο ξανά.

Ένας χρόνος στο Μουσείο:

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή κλείνει το πρώτο έτος λειτουργίας του και υποδέχεται το κοινό με ελεύθερη είσοδο μέσω ηλεκτρονικής προκράτησης και με διευρυμένο ωράριο.

Η ηλεκτρονική προκράτηση θα ξεκινήσει το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 11.00.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και εργαζομένων, η είσοδος την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου εξασφαλίζεται για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, μόνο μέσω ηλεκτρονικής προκράτησης στο goulandris.gr. Επιπλέον, το ωράριο λειτουργίας προσαρμόζεται και το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό εκείνη την ημέρα από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η ημέρα πλαισιώνεται από την παρουσίαση ενός εκτενούς φωτογραφικού αφιερώματος στο χρονικό της κατασκευής του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα, υπό το φωτογραφικό βλέμμα του διακεκριμένου λειτουργού της τέχνης του φακού Χριστόφορου Δουλγέρη, με τίτλο «Εν τω γίγνεσθαι». Πρόκειται για μία διαδρομή στην κατασκευαστική πορεία του έργου και μία αφήγηση της ανέγερσης του μουσείου μέσα από φωτογραφικά έργα-ντοκουμέντα.

Οι επισκέπτες που θα βρεθούν στο μουσείο στις 4 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν δώρα, μέσα από διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν εντός της ημέρας: πακέτα συνδρομών του Προγράμματος Μελών, μοναδικά προϊόντα από το Πωλητήριο, privé ξεναγήσεις και πολλά ακόμη. Το εισιτήριο εισόδου σας συνιστά και τη δήλωση συμμετοχής σας στο
διαγωνισμό «Ένας χρόνος στο Μουσείο». Για τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό, πατήστε εδώ.

Την ίδια ημέρα ξεκινά και ένα μεγάλο BΑΖΑΑR με εκπτώσεις έως 70% σε καταλόγους εκθέσεων, αφίσες και συλλεκτικά είδη από την εκθεσιακή δραστηριότητα του Ιδρύματος από το 1979 έως σήμερα.

*Για τη διασφάλιση της ομαλής ροής των επισκεπτών και την αποφυγή του συνωστισμού, παρακαλούμε θερμά για την τήρηση του χρονικού διαστήματος που θα επιλέξετε για την επίσκεψή σας, τόσο κατά την είσοδό σας, όσο και για τον χρόνο παραμονή σας στο μουσείο.

Διαγωνισμός αποκλειστικά για τα Μέλη του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή:

Τα Μέλη του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή έχουν την ευκαιρία να διεκδήσουν ένα ταξίδι στην Άνδρο για 2 άτομα καθώς και πλήθος άλλων δώρων, μέσα από έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, αποκλειστικά για B&E Members. Για τους όρους συμμετοχής και την πλήρη λίστα δώρων του διαγωνισμού «Ένας χρόνος στο Μουσείο - Διαγωνισμός Μελών», πατήστε εδώ.

O πρώτος χρόνος λειτουργίας του νέου μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα ολοκληρώνεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, σε καιρούς απρόσμενων υγειονομικών συμβάντων. Ως απόρροια του ξεσπάσματος του νέου κορωνοϊού, η λειτουργία του μουσείου ανεστάλη για τρεις μήνες -από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2020- πέντε μόλις μήνες από την έναρξή του. Παρά τις δυσκολίες και προκλήσεις με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη η εναρκτήρια περίοδός του, το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή ολοκληρώνει ένα έτος λειτουργίας έχοντας υλοποιήσει το όραμα των Ιδρυτών του: τη δημιουργία ενός μουσείου στην Αθήνα, που δίνει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να έρθει σε επαφή και να εξοικειωθεί με την Τέχνη που οι ίδιοι αγάπησαν.

Από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, όταν άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, μέχρι σήμερα, το μουσείο αγαπήθηκε από τον κόσμο, καλωσορίζοντας επισκέπτες κάθε ηλικίας, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά τη σπάνια συλλογή έργων νεότερης και σύγχρονης τέχνης, περιηγήθηκαν στο μουσείο και συμμετείχαν σε πλήθος εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την αγάπη και την θέρμη με την οποία αγκαλιάσατε το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή. Μπαίνοντας στο δεύτερο έτος της λειτουργίας μας, αισιοδοξούμε και ευελπιστούμε ότι, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα μπορέσουμε να αναδείξουμε επιπλέον πτυχές των δυνατοτήτων και της πολυσχιδούς δράσης του νέου μουσείου της πόλης.

Μήνυμα από τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, Κυριάκο Κουτσομάλλη:

«Ο χρόνος που πέρασε, θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει κατακλείδα αλλά και προοίμιο ταυτόχρονα. Θα είναι το τέλος των δυσοίωνων συμβάντων και η αρχή μιας νέας εποχής που θα μας επαναφέρει στην τροχιά της κανονικότητας.

Σε κάθε περίπτωση, η καρδιά του ονείρου των Ιδρυτών, θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να συνεχίσει να χτυπά δυνατά, κατά τη διάρκεια του δεύτερου επετειακού χρόνου».

Τα μέτρα πρόληψης του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19:

Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή υποδέχεται το κοινό του με ασφάλεια, έχοντας λάβει μία σειρά από απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και τη διασφάλιση της ευχάριστης εμπειρίας των επισκεπτών του. Έτσι, η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης στο μουσείο και οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να κάνουν χρήση του αντισηπτικού που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις. Στο μουσείο λειτουργεί κλιματισμός ανοικτού κυκλώματος και το κτήριο απολυμαίνεται και καθαρίζεται τακτικά. Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για την τήρηση ασφαλών αποστάσεων εντός των χώρων, την αποφυγή του συνωστισμού, και τη διασφάλιση της ομαλής ροής των επισκεπτών. Επιπλέον, τα ηλεκτρονικά εισιτήρια ακυρώνονται ανέπαφα κατά την είσοδο στο Μουσείο.

Ενημερωθείτε για τους κανόνες λειτουργίας του Ιδρύματος Β&Ε στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19 πατώντας εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ
Δωρεάν
Απαιτείται κράτηση

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Αθήνα
Οδός Ερατοσθένους 13
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
Κυριακή 4 Οκτωβρίου | 10.00-20.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο:

210 72 52 895

Διαγωνισμός "Ένας χρόνος στο Μουσείο":
Όροι διαγωνισμού