Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρέχει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα ξενάγησης στην αναδρομική έκθεση «Γιώργος Ρόρρης, Η Ευγένεια του Απέριττου», που παρουσιάζεται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Άνδρο. Όσοι επισκέπτες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις ξεναγήσεις, μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους από το goulandris.gr, αλλά και από το εκδοτήριο εισιτηρίων του Μουσείου, με την επιφύλαξη της σχετικής διαθεσιμότητας.

Η έκθεση «Γιώργος Ρόρρης, Η Ευγένεια του Απέριττου» περιλαμβάνει 60 σχεδόν πίνακες και σχέδια του καλλιτέχνη και επιχειρεί να ανιχνεύσει την εξέλιξή του μέσα από τρεις θεματικές ενότητες: τη σχέση του ζωγράφου με το ατελιέ του, τις επιδράσεις που δέχτηκε από τους δασκάλους του και την αδιάκοπη εξερεύνηση του σώματος, κυρίως του γυναικείου, που είναι φτιαγμένο «από σάρκα και οστά».

Τετάρτη-Δευτέρα: 12.00-12.45

Κόστος συμμετοχής
Γενική είσοδος με ξενάγηση | 8€
Μειωμένο εισιτήριο με ξενάγηση | 6€
Ελεύθερη είσοδος με ξενάγηση | 3€

Διάρκεια ξενάγησης: 45’

Αριθμός συμμετεχόντων: Από 3 έως 15 άτομα


Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή
Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Άνδρος
Οδός Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή,
Χώρα, Άνδρος 845 00
Τ 22820 22444
E andros@goulandris.gr


Για τη συμμετοχή σας στις ξεναγήσεις, είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημερών. Η ανωτέρω υποχρέωση ισχύει και για παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω, ενώ η χρήση μη ιατρικής μάσκας παραμένει υποχρεωτική για όλους. Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας COVID-19.

*Οι επισκέπτες που θα λάβουν μέρος στις ξεναγήσεις προτείνεται να βρίσκονται στον χώρο του Μουσείου της Άνδρου 15’ πριν την έναρξη της περιήγησης.

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Άνδρος
Οδός Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Χώρα Άνδρου 845 00, Τ. 22820 22444, F. 22820 22490, E. andros@goulandris.gr
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
Τετάρτη-Δευτέρα: 12.00-12.45

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ