Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή διοργανώνει τρεις ειδικά σχεδιασμένες ξεναγήσεις για το κοινό με την Μαρία Κουτσομάλλη-Moreau, συνεπιμελήτρια της έκθεσης «Ο Νεοϊμπρεσιονισμός στα χρώματα της Μεσογείου», την Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 16.00, στις 17.00 και στις 18.00.

Η έκθεση αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο αφιέρωμα στο κίνημα του νεοϊμπρεσιονισμού που διοργανώνεται στην Ελλάδα και πραγματοποιείται σε συνεργασία με κορυφαία μουσεία και φορείς της Ευρώπης όπως, μεταξύ άλλων, Musée d’Orsay, National Gallery του Λονδίνου, Centre Pompidou, Musée des Beaux-Arts de Besançon, Musée de l’Annonciade, Musée de Grenoble, Musée national d’archéologie, d’histoire et d’art – Luxembourg και Musée des Arts Décoratifs καθώς και σημαντικούς Ευρωπαίους ιδιώτες συλλέκτες. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα των Paul Signac, Henri-Edmond Cross, Maximilien Luce, Théo van Rysselberghe, Henri Matisse, Henri Manguin και Louis Valtat, τα περισσότερα από τα οποία έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Επιμελήτριες είναι η Marina Ferretti Bocquillon, Επίτιμη Επιστημονική Διευθύντρια του Μουσείου Ιμπρεσιονισμού του Ζιβερνύ (Musée des impressionnismes Giverny) και η Μαρία-Κουτσομάλλη Moreau, Υπεύθυνη Συλλογής του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή.

Ξεναγήσεις στην έκθεση «Ο Νεοϊμπρεσιονισμός στα χρώματα της Μεσογείου»

από την επιμελήτρια Μαρία Κουτσομάλλη-Moreau

Δευτέρα 4 Μαρτίου | 16.00, 17.00, 18.00

Περιορισμένες θέσεις | Συνολικός αριθμός συμμετεχόντων: έως 30 άτομα ανά ξενάγηση
Απαραίτητη ηλεκτρονική προκράτηση θέσεων στο goulandris.gr

Κόστος συμμετοχής: 18€
Κόστος συμμετοχής για B&E Members: 15€

* Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να προσέρχονται στο μουσείο 15' πριν την συμφωνημένη ώρα έναρξης της ξενάγησης.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Ομαδικές & ιδιωτικές ξεναγήσεις

Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τη δική σας ιδιωτική ή ομαδική ξενάγηση, σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Προγραμματίστε εγκαίρως την ξενάγησή σας τηλεφωνικά στο 210 72 52 895 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tours@goulandris.gr

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Αθήνα
Οδός Ερατοσθένους 13, Αθήνα 116 35, T. 210 72 52 895, F. 210 72 35 467, E. visit@goulandris.gr
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
Δευτέρα 4 Μαρτίου | 16.00, 17.00, 18.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ